Roland-AC-33

Roland AC-33 akoestische gitaarversterker

Categorie: .

Productbeschrijving

Roland AC-33
akoestische gitaarversterker

De Roland AC-33 is Vet, diep en met zoveel chorus als je maar wilt – de AC-33 is ‘s werelds eerste versterker voor akoestische gitaar, die op AA-batterijen werkt.
Logisch dus dat de Roland AC-33 voor mobiele toepassingen bedoeld is. Maar krachtig is hij ook – en stereo. En voorzien van een gitaar- en een MIC/Line-kanaal, perfect afgestemde effecten, antifeedback en een phrase-looper. Je kunt hem gewoon overal gebruiken. Dankzij de batterijvoeding van de AC-33 kun je je muziek overal ten gehore brengen: in het bos, op straat en op eender welke andere plaats.

30W (15W+15W), natuurlijke akoestische stereoweergave, twee luidsprekers.
Werkt zowel op 8 AA-batterijen (of oplaadbare Ni-MH-batterijen) als met een adapter.
Twee kanalen: gitaar en MIC/Line, Reverb, chorus en “ambience”-effect (“ambience” voorziet het geluid van een ruimtelijke 3D-diepte).
Phrase-looper met een maximale opnameduur van 40 seconden.
AUX-ingang (stereo, voor MP3/CD-speler enz.), hoofdtelefoonaansluiting.
Anti-feedbackfunctie.
Ingebouwde kantelstand.
Verwijderbare batterijhouder om snel de batterijen te kunnen vervangen.

Natuurlijke stereoweergave:
Dankzij onze DSP-technologie heeft de AC-33 een pure, volle akoestische sound en meer power dan je bij deze afmetingen zou verwachten. Deze akoestische stereoversterker (15W x 2) bevat een briljante stereo/multibandchorus met nieuwe Wide-mode, een heldere galm en een 3D-weergave die perfect bij een akoestische gitaar passen.

Spelen en zingen maar:
De AC-33 heeft twee kanalen: gitaar en MIC/Line. Sluit je akoestische gitaar en je microfoon (of een instrument met lijnniveau) aan en stel de sound van beide optimaal in. Beide kanalen zijn voorzien van regelaars voor het volume, de toonregeling en het choruseffect. Het MIC/Line-kanaal is uitgerust met XLR- en 1/4”-ingangen. Verder is er een AUX-ingang (stereo) voor een MP3/CD-speler om te oefenen of voor het spelen met een opgenomen begeleiding. Het algemene volume, het galm- en het “ambience”-effect evenals de anti-feedbackfunctie kunnen eveneens naar wens worden ingesteld.

Phrase-looper:
De phrase-looper van de AC-33 kun je gebruiken voor het opnemen van “loops” van je gitaar-riffs en/of via de AUX-ingang ontvangen signalen. Je “loops” kunnen tot 40 seconden lang zijn, zodat je wel heel indrukwekkende “sound-on-sound”-performances in elkaar kunt knutselen, terwijl het publiek erbij staat.