Roland-TD-4KP
Roland-TD-4KP-2

€ 695,00

Roland TD-4KP Digitale V-Drum
Inpakken en wegwezen.

Categorie: .

Productbeschrijving

Roland TD-4KP Digitale V-Drum
Inpakken en wegwezen

De Roland TD-4KP Drum is nu eens echt transportvriendelijk: het innovatieve standdesign laat immers toe de kit zó compact samen te plooien dat je hem gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. De opstelling en de afbraak gaan vliegensvlug, omdat de module en de drum-/cimbaalpads met de stand mee kunnen draaien en dus niet verwijderd hoeven te worden. Zodra je weer zin heb in een potje drummen, plooi je de eenheid open, schik je de pads en kun je –letterlijk– aan de slag!

Expressieve pads met een natuurlijke respons
De TD-4KP V-Drum omvat een kickpad, een snarepad*, 3 tompads, een hihatpad en twee 10”-cimbaalpads (crash en ride). Daar hoort natuurlijk ook een FD-8 hihatpedaal bij. Het slagvlak van de 7,5”-tompads is voorzien van gepolsterd rubber dat vrijwel op dezelfde manier reageert als een drumvel.

* Wie ook graag rimshots en cross-stick-partijen speelt, heeft een optionele PDX-6/PDX-8 V-Pad nodig.

Roland TD-4 V-Drum percussiemodule

De TD-4 module van deze set is uitgerust met een indrukwekkend aantal drum- en percussiegeluiden. Die klanken kun je naar je hand zetten om met je eigenste sound voor de dag te komen. De TD-4 bevat zelfs een galmeffect waarmee je het geluid grootser kunt maken. De eveneens aanwezige “Coach”- en “Quick Record/Quick Play”-functies zijn ideaal voor wie graag af en toe een beetje aan zijn speltechniek werkt om nóg beter te worden.

Speciaal afgestemde transporttas en meer

De optionele CB-TDP transporttas past perfect bij de TD-4KP en komt goed van pas voor het transport en opbergen van je drumstel. Hij is voorzien van een schouderriem en verwijderbare vakken voor het hihat- en basdrumpedaal. Accessoirevakken voor de klopper, drumstokken enz. zijn eveneens van de partij. Wie een uitgebreidere expressiviteit en dynamiek verkiest, vervangt de bijgeleverde snarepad het best door een PDX-6 of PDX-8 V-Pad (en een MDH-12 padhouder).

Specificaties: Roland V-Drum TD-4KP

Kitconfiguratie
Percussiemodule TD-4 x 1
Basdrumpad x1
Pads voor toms/snare x4
Cimbaalpads voor hihat/crash/ride CY-5 x3
Hihat-controlepedaal   FD-8 x1
Aansluitkabel   speciaal ontwikkeld voor de TD-4KP

* Het basdrumpedaal en de drumkruk worden niet bijgeleverd

Accessoires
Installatiehandleiding x2
Handleiding
Stroomadapter
Speciale aansluitkabel
Vleugelmoeren (M5 x 10) x2

Opties (niet bijgeleverd)

Pads: PDX-serie
Padhouder: MDH-serie
Drummonitor: PM-03, PM-10
Accessoireset voor V-Drums: DAP-3X
V-Drums-mat: TDM-serie
V-Drums Tutor: DT-1

* Wijzigingen van de specificaties en de afwerking voorbehouden.